BELANGRIJKE MEDEDELING KAARTHOUDERS THEATERVOORSTELLING: “DAKAR 2020, DE ANDERE KANT VAN DE MEDAILLE” – Mirjam Pol

BELANGRIJKE MEDEDELING KAARTHOUDERS THEATERVOORSTELLING: “DAKAR 2020, DE ANDERE KANT VAN DE MEDAILLE”

Naar aanleiding van de allereerste Corona-persconferentie van het kabinet, donderdag 12 maart, werd mijn voorstelling “Dakar 2020, de andere kant van de medaille” abrupt gecanceld. De intentie was om de avond te verplaatsen naar een nieuwe, veilige en virusvrije datum.

We hebben lang gekeken, gemeten en afgewogen om te bekijken of wij, naar ieders tevredenheid, een werkbare oplossing konden vinden zonder risico’s voor de gasten en het team.

Allereerst hebben wij natuurlijk gekeken naar de optie de voorstelling door te schuiven naar het eind van dit jaar. Helaas hebben wij ons op dit moment nog steeds aan een groot aantal restricties te houden, waaronder de 1,5e meter regel. In de praktijk betekent dit dat er slechts 100 personen in de theaterzaal van het Kulturhus toegelaten mogen worden en wij de voorstelling over meerdere avonden moeten verdelen. Op dit moment is er eind dit jaar in de agenda van het Kulturhus al geen plek meer voor meerdere data vlak na elkaar.

Vervolgens hebben wij naar de optie gekeken de voorstelling naar voorjaar 2021 door te schuiven. Maar kort door de bocht zitten wij nu nog steeds in een tijd waarin wij te maken hebben met veel onzekere variabelen. Dat heeft ons tot de conclusie gebracht dat zolang er dit soort restricties zijn m.b.t. het Corona virus het geen zin heeft deze voorstelling verder door te zetten. Op dit moment weten wij gewoon niet waar we aan toe zijn. Nu een andere datum kiezen, in 2021 die ook onzeker is, voelt voor mij als ‘aan het lijntje houden’ en dat wil ik niet. En vergeet niet, de titel van de voorstelling begon niet voor niets met ‘Dakar 2020’.

Alles meegewogen hebben wij helaas moeten besluiten, de voorstelling “Dakar 2020, de andere kant van de medaille” definitief niet door te laten gaan.

Als laatste wil ik nog even kwijt dat gezien de positieve reacties die wij hebben gehad op het organiseren van deze avond, iedereen er wel voorzichtig rekening mee mag houden dat dit in de toekomst nog wel een vervolg zal krijgen.

Ook al is er nu een streep gezet door de voorstelling “Dakar 2020, de andere kant van de medaille”, wij blijven kijken naar nieuw te creëren mogelijkheden. Met welke inhoud (uiteraard Dakar gerelateerd) en in welk jaar, dat moet de toekomst uitwijzen.

Maar vergeet niet… Wat in het vat zit verzuurt niet…

                                    
_________________________________________________________

Voor de tickethouders heb ik onderstaande informatie van het Kulturhus ontvangen m.b.t. jullie tegoed/ticket:

U als kaarthouder heeft nu een tegoed in uw account staan bij Kulturhus Borne ter waarde van het aankoopbedrag van uw tickets. Met dit tegoed kunt u het volgende doen:

1) U levert het tegoed te zijner tijd in voor een film of voorstelling naar keuze in het Kulturhus.

2) U ontvangt het tegoed op uw bankrekening.

Als u gebruik wil maken van optie 2, geef dan voor vrijdag 17 juli uw naam, telefoonnummer en IBAN door via receptie@kulturhusborne.nl of telefonisch via 074 265 72 00 (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur).

___________________________________________________________

Veel Gestelde Vragen Kulturhus Borne

Hoe moet ik inloggen in mijn account:

o Als u uw wachtwoord niet (meer) weet, of als u nog geen account heeft aangemaakt: vul uw e-mailadres in en klik op wachtwoord vergeten. U krijgt dan een tijdelijk wachtwoord via de mail. Gebruik deze om in te loggen en uw gegevens aan te vullen.

Hoe kan ik zien hoeveel tegoed ik heb:

  • Log in op uw account
  • Klik op ‘mijn gegevens’
  • U vindt uw saldo direct onder ‘persoonlijke gegevens’

Hoe wissel ik mijn tegoed in:

Iedereen die bij ons een e-mailadres heeft achtergelaten (door online kaarten te bestellen of door die bij de balie door te geven) heeft een account. In dit account staat het bedrag waarvoor u eerder kaarten heeft gekocht als een tegoed. Met dit tegoed kunt u online kaarten kopen voor een voorstelling of film in Kulturhus Borne naar keuze.

o Bij stap 3 Betaling kunt u kiezen of u uw tegoed in wilt zetten als betaalmiddel

  • Indien gevraagd: Log in met uw e-mailadres en wachtwoord

o Als u uw wachtwoord niet (meer) weet, of als u nog geen account heeft aangemaakt: vul uw e-mailadres in en klik op wachtwoord vergeten. U krijgt dan een tijdelijk wachtwoord via de mail. Gebruik deze om in te loggen en uw gegevens aan te vullen.

0