DEZE DAKAR RALLY OP NUMMER 1 – Mirjam Pol

DEZE DAKAR RALLY OP NUMMER 1

MIRJAM POL ZEER TEVREDEN OVER DAKAR 2019

Topklassering

Dat deed ze zeker! In het algemeen klassement reed ze heel solide de top vijftig binnen en sloot ze haar Dakar af op een 49ste positie. In het damesklassement heeft ze de tweede positie niet meer uit handen gegeven.

Mijn allermooiste Dakar

Als ze terugkijkt op de laatste tien dagen dan kan ze niet anders dan tevreden zijn. Mirjam: “Ik heb vrij constant gereden, geen mega-klappers gemaakt, duizenden kilometers gereden en genoten in de duinen. Als ik alles bij elkaar bekijk dan kan ik maar tot één conclusie komen; ‘Dit was mijn allerbeste Dakar!’

Wanneer ze het podium bij de finish over rijdt weet ze zeker: Zij is 49ste in het Algemeen Klassement geworden, de derde Nederlander en ze werd 2in het damesklassement.

0