HOUSEWARMING PARTY CHROMEBURNER – Mirjam Pol

HOUSEWARMING PARTY CHROMEBURNER

Van het in- en verkopen van limited edition helmen vanuit een garagebox tot de grootste, internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland. Inmiddels behoort Chromeburner thuis in de top 5 van Europa en ze zijn nog lang niet uitgegroeid. Dan moet je af en toe verhuizen omdat je ‘meer ruimte’ nodig hebt.

Chromeburner heeft haar locatie in Waalwijk verlaten en is verhuisd naar Nieuwkuijk. En bij een verhuizing hoort een Housewarming, het was tijd voor een officiële opening met activiteiten voor jong en oud, verschillende acties en kortingen en versnaperingen voor de inwendige mens. Voor elk wat wils.

Meet & Greet

Mirjam over de Chromeburner Housewarming Party: “De winkel is mooi geworden en wat een ruimte! Er is een breed scala aan verschillende merken en een uitgebreid winkelaanbod in helmen, motorkleding, bescherming en overige accessoires. Het weer werkte niet in het voordeel, maar veel klanten wisten het nieuwe onderkomen van Chromeburner toch te vinden. Uiteraard was ook ik aanwezig, samen met mijn motor. Bijna iedere gemotoriseerde tweewieler-liefhebber volgt de Dakar. Samen met mijn motor had ik dus aan aandacht totaal geen gebrek.”

CHROMEBURNER – Touwslager 10 – Nieuwkuijk

0