MIRJAM GENIET VAN DE VIERDE ETAPPE – Mirjam Pol

MIRJAM GENIET VAN DE VIERDE ETAPPE

Het eerste gedeelte van de etappe lag Mirjam wel, veel duinen en zand. Dat was voor haar echt genieten! Ze kon het tempo er lekker inhouden. Na het stuk neutralisatie in deze etappe begon voor Mirjam het minder prettige stuk van de special; bijna enkel ondergrond met fesh fesh en de laatste 30 kilometer brokken stenen en keien in de beruchte rio’s.

Flink naar voren gereden

Deze prettige eerste Marathondag, het plezier in het rijden, maakt dat het resultaat ook positief is. Ze finisht als 69steen staat 82stealgemeen. Ook in het damesklassement staat ze wederom als tweede algemeen. Het resultaat was er ook naar.

Alles staat weer gereed

Doordat ze achter in het veld moest starten, waren er rijders in het deelnemersveld die dankbaar gebruik maakten van haar navigatietalent en haar vermogen om goed door de duinen te rijden. Mirjam klinkt opgewekt als ze uitlegt dat ze haar motor alweer klaar heeft staan voor morgen, het tweede gedeelte van deze Marathonetappe. De motor houdt zich perfect, zeker ook dankzij het team en monteurs. Door het rijden door fesh fesh heeft de motor ontzettend veel stof en zand gehapt en heeft enkel een nieuwe luchtfilter nodig.

0