Mirjam Pol vindt in DaklaPack perfecte partner voor Dakar Rally 2018 – Mirjam Pol

Mirjam Pol vindt in DaklaPack perfecte partner voor Dakar Rally 2018

 

DaklaPack Group is een internationale en overkoepelende groep van bedrijven, ontstaan in 1975 onder de naam Minigrip Nederland. Onder diverse handelsnamen worden klanten direct bediend en beleverd in heel Europa vanuit één centraal magazijn. DaklaPack Group heeft vestigingen in onder andere Frankrijk, Duitsland, België en Engeland.

Ze vervaardigen kunststof flexibele verpakkingen. DaklaPack Group extrudeert, bedrukt en lamineert kunststof folie. Van deze folie maken zij voornamelijk stand-up pouches, kunststof enveloppen, draagtassen en her-sluitbare zakken. Tevens maken ze laminaten, welke bestand zijn tegen agressieve stoffen voor bijv. de petrochemische industrie.

Een grote speler in een bijzondere markt waar zij voorop staan door innovatie. Door het bedenken en ontwikkelen vinden zij oplossingen voor verpakkings- en verzendvraagstukken voor een groot aantal ondernemingen en organisaties en hebben diverse innovaties op hun naam staan. Net als Mirjam Pol is het internationale bedrijf een doorzetter waardoor zij tot ongekende prestaties te komen.

DaklaPack Rallysport sponsort de gedreven Dakardeelneemster tijdens haar deelname aan de zwaarste rally ter wereld in januari 2018.

Onnodig te zeggen dat Mirjam Pol zich graag laat ‘inpakken’ door de DaklaPack Group en ze is dankbaar voor de steun van dit innovatieve bedrijf.

0