MIRJAM ZIT NIET STIL… – Mirjam Pol

MIRJAM ZIT NIET STIL…

Twee dagen na haar beste Dakar finish tot nu toe, landde Mirjam op Schiphol. Moe van de reis maar met een zeer tevreden gevoel. Uitrusten was er niet bij…

 

De media stond op haar te wachten om haar verhalen te horen over haar Dakar 2019, interviews voor kranten en TV.

Bezoekjes aan landelijke radiostudio’s, en trouw als ze is naar haar sponsoren deed ze in de week daarna een toer door heel Nederland, van het hoge noorden tot het diepe zuiden, om een bakkie te doen bij haar sponsoren en met ze bij te kletsen.

En… ondertussen heeft ze de trainingen bij Heltos gewoon weer opgepakt, onder de bezielende leiding van Thorsten en Hennie Lentink.

 

Haar Dakarmotor was net op tijd terug uit Zuid-Amerika om tentoon te stellen in de stand van Shoei op de nationale Motorbeurs in Utrecht. Vol overgave en met ontzettend veel passie stond ze iedereen te woord, deelde handtekeningen uit en ging breed lachend met fans op de foto.

Een paar dagen later bracht ze een bezoek aan het hoofdkantoor van haar sponsor CSNgroep. Zij organiseerden een Meet&Greet met Mirjam voor de winnaars van een Dakaractie.

De aankomende weken staan er een aantal presentaties voor bedrijven op haar agenda en 16 maart aanstaande zal ze aanwezig zijn tijdens de opening van een prachtig nieuw pand van ChromeBurner in het zuiden van het land.

Oh ja, en ondertussen organiseert ze ook nog haar eigen sponsoravond op 8 maart! Kortom, Mirjam zit niet stil…

0