Partners – Mirjam Pol

ALONE WE CAN DO SO LITTLE…

TOGETHER WE CAN ACHIEVE SO MUCH

Partners

Deelname aan de zwaarste rally ter wereld en de voorafgaande voorbereiding daarop is een behoorlijke investering, niet alleen fysiek maar ook financieel. Maar wel een investering die zich loont. De nationale én internationale bekendheid van ‘Dakar-winnares Mirjam Pol’ en haar prestaties zijn voor een partner een uitgelezen kans om op mee te liften.

IN THE PICTURE…
Voor de start, tijdens en na de Dakar Rally 2018 bleek de interesse voor Mirjam groot. De media pikten haar bijzondere avontuur al snel op. Ze is een graag geziene gast in televisieprogramma’s en radioprogramma’s waar ze over haar deelname aan de Dakar Rally vertelt. In landelijke en regionale dagbladen en verschillende magazines zijn haar verhalen ook uitgebreid terug te vinden…

Meer informatie over het ondersteunen van Mirjam Pol en welke mogelijkheden er zijn om elkaar te versterken? Neem dan contact op.
Stuur een email naar: info@mirjampol.com of pr@mirjampol.com

 

PRESENTATIES

MIRJAM POL SPREEKT…
Mirjam heeft in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan in het openbaar spreken. Vol passie vertelt zij wat haar motivatie is om haar doel te bereiken. Zij durft boven het maaiveld uit te steken om tot haar prestaties te komen, zonder af te doen aan haar nuchtere kijk op het leven.
Wars van vooroordelen -die merkt ze gewoon niet op- weet zij zich staande te houden in een hoofdzakelijk door mannen regeerde motorwereld.
Ze spreekt voor humor over doelstellingen die ze moet bijstellen, kijkt verwonderd als haar publiek de bewondering voor haar prestaties niet onder stoelen of banken steekt.

Zo neemt ze haar luisteraars mee naar een unieke wereld. Een wereld waar ze te maken heeft met fysieke uitdagingen, “Tja, een motorrijder breekt wel eens iets”. Toch weet zij zichzelf telkens weer te motiveren om door te gaan. Ze gaat de gevechten met de elementen van de natuur aan, opgeven staat niet in haar woordenboek.

Mirjam Pol geeft presentaties waar mensen over na gaan denken en zorgt op geheel eigen wijze voor een vermakelijke en ontspannen avond.

EEN VERMAKELIJKE PRESENTATIE WAAR MENSEN OVER NA GAAN DENKEN
Wilt u meer informatie over boekingsmogelijkheden?
Stuur dan een email naar: info@mirjampol.com of pr@mirjampol.com

cad-logo-2020-rgb
chromeburner
putoline
koop-watermanagement-test-2
technolease-logo-transparant_slagschaduw_1-test-2
nieuw-logo-de-romein-group-kopie
0