Nieuws – Mirjam Pol

BE A VOICE,
NOT AN ECHO

MIRJAM & BARBIE… JE KAN ALLES ZIJN WAT JIJ GRAAG WILT

Zaterdag 9 maart werd de wereldberoemde barbiepop 60 jaar en dat werd op een bijzondere manier gevierd. Op internationale vrouwendag was de lancering van een heel uniek boek gelanceerd; Zestig bekende en inspirerende vrouwen schreven een boek met daarin ’60 Super Stories’. Ze vertellen allemaal hun eigen verhaal om andere vrouwen en meisjes te laten weten dat je alles kan zijn wat jíj graag wilt!

Van oud-politica Neelie Kroes, terreurexpert Beatrice de Graaf en bladerunner Marlou van Rhijn tot…motor rallyrijder Mirjam Pol, leverden een bijdrage aan het unieke boek. In de Amsterdamse Bibliotheek ontving Mirjam haar eigen genummerde exemplaar.

Mirjam vertelt tijdens het overhandigen van het eerste exemplaar in de Amsterdamse Bibliotheek: “Bijna elke vrouw heeft vroeger gespeeld met Barbie. Dat het merk zich al zestig jaar inzet om meisjes en vrouwen te inspireren om te worden wie zij willen zijn, vind ik heel goed. Door meer vrouwelijke rolmodellen te laten zien, gaan vrouwen en meisjes geloven dat zij het echt kunnen. Er zijn in Nederland zo veel sterke en inspirerende vrouwen die zijn blijven leven naar hun dromen. Prachtig om deze verhalen gebundeld te zien. Hopelijk kan ik met mijn bijdrage meiden inspireren om te luisteren naar zichzelf en te doen wat je hart je ingeeft.”

Het boek is niet te koop maar ligt wel in bibliotheken door heel Nederland en je kan het online bekijken, klik daarvoor op de onderstaande link:

https://www.paperturn-view.com/nl/het-pr-bureau/barbie-2019-60th-anniversary-boek-spreads?pid=NDU45640&p=109&v=3.4&fbclid=IwAR0e0e_rFuVwUJbkVVNfAyvUNWSkId4Zzrnom517AL6cMVxklnFSgP02oLI

 

 

0 Read More

MIRJAM ZIT NIET STIL…

Twee dagen na haar beste Dakar finish tot nu toe, landde Mirjam op Schiphol. Moe van de reis maar met een zeer tevreden gevoel. Uitrusten was er niet bij…

 

De media stond op haar te wachten om haar verhalen te horen over haar Dakar 2019, interviews voor kranten en TV.

Bezoekjes aan landelijke radiostudio’s, en trouw als ze is naar haar sponsoren deed ze in de week daarna een toer door heel Nederland, van het hoge noorden tot het diepe zuiden, om een bakkie te doen bij haar sponsoren en met ze bij te kletsen.

En… ondertussen heeft ze de trainingen bij Heltos gewoon weer opgepakt, onder de bezielende leiding van Thorsten en Hennie Lentink.

 

Haar Dakarmotor was net op tijd terug uit Zuid-Amerika om tentoon te stellen in de stand van Shoei op de nationale Motorbeurs in Utrecht. Vol overgave en met ontzettend veel passie stond ze iedereen te woord, deelde handtekeningen uit en ging breed lachend met fans op de foto.

Een paar dagen later bracht ze een bezoek aan het hoofdkantoor van haar sponsor CSNgroep. Zij organiseerden een Meet&Greet met Mirjam voor de winnaars van een Dakaractie.

De aankomende weken staan er een aantal presentaties voor bedrijven op haar agenda en 16 maart aanstaande zal ze aanwezig zijn tijdens de opening van een prachtig nieuw pand van ChromeBurner in het zuiden van het land.

Oh ja, en ondertussen organiseert ze ook nog haar eigen sponsoravond op 8 maart! Kortom, Mirjam zit niet stil…

0 Read More

DEZE DAKAR RALLY OP NUMMER 1

MIRJAM POL ZEER TEVREDEN OVER DAKAR 2019

Topklassering

Dat deed ze zeker! In het algemeen klassement reed ze heel solide de top vijftig binnen en sloot ze haar Dakar af op een 49ste positie. In het damesklassement heeft ze de tweede positie niet meer uit handen gegeven.

Mijn allermooiste Dakar

Als ze terugkijkt op de laatste tien dagen dan kan ze niet anders dan tevreden zijn. Mirjam: “Ik heb vrij constant gereden, geen mega-klappers gemaakt, duizenden kilometers gereden en genoten in de duinen. Als ik alles bij elkaar bekijk dan kan ik maar tot één conclusie komen; ‘Dit was mijn allerbeste Dakar!’

Wanneer ze het podium bij de finish over rijdt weet ze zeker: Zij is 49ste in het Algemeen Klassement geworden, de derde Nederlander en ze werd 2in het damesklassement.

0 Read More

MOOIE ECHTE SLOT-ETAPPE

Mooi slot

“Dit was een echte laatste proef, en echt een echte. Geen optocht rijden en in een lange file richting Lima rijden. Niks ervan, het was weer prachtig, supergaaf! Weer zo’n mooie duinetappe vol met verraderlijke duinpannetjes en knippen. Ik heb werkelijk gedacht; ‘Dit kan je, Pol, kom op, gewoon het gas erop!’

“Nu hoop ik dat wat ik gisteren heb gezegd ook gelukt is en ik wat in het klassement goed heb kunnen maken”, legt Mirjam net over de finish uit.

 

 

 

 

0 Read More