IN DE MEDIA – Mirjam Pol

Media collage persbericht bekendmaking deelname Dakar 2018

Dat ik weer mee ga doen aan Dakar is ondertussen allang geen geheim meer. Nu kreeg ik afgelopen week een media collage doorgestuurd met enkele verzamelde persberichten, leuk om terug te zien hoe het opgepakt wordt in de media!

We zitten ondertussen in de drukste periode van het jaar, ik heb afgelopen week getest in Spanje, deze week rij ik de Oilibya Rally in Marokko (laatste wedstrijd van het WK seizoen), daarna hebben wij nog zo’n tweeënhalve week voor de Dakar preproloog in Valkenswaard en daarna nog tweeënhalve week week voordat alle materiaal richting Le Havre, Frankrijk gaat voor inscheping richting Zuid Amerika. Zoals ik al zei, een drukke periode.

Maar… nu eerst richting Marokko voor ‘de generale repetitie’ voor Dakar!

0