ETEN, SLAPEN & ZIEKENHUISBEZOEKJE – Mirjam Pol

ETEN, SLAPEN & ZIEKENHUISBEZOEKJE

RUSTDAG IN LA PAZ

“Slapen. Slapen, zo lang als ik maar kan. Eten, eten zoveel als ik maar kan. Mijn motortje wordt helemaal nagekeken door het technische team, ik laat een wasje doen door een paar Boliviaanse vrouwen. Totaal geen last van de hoogte en daar ben ik heel erg blij mee”, laat Mirjam weten.

Met Henk (Hellegers, teammanager) heeft ze toch nog even overleg gehad of het verstandig is  weer even een medical-check te laten doen. Alles doet haar pijn, van haar vingertoppen tot haar tenen. En een lichaam dat tegen pijn worstelt, verliest veel energie. Dus met haar Boliviaanse teamgenoot die in La Paz woont op pad richting ziekenhuis. Conclusie: Door de zware val in het begin van de rally hield Mirjam last van een zeer pijnlijke rechterarm. Naar nu blijkt was dat het moment dat ze haar onderarm heeft gebroken. Gecontroleerd en de risico’s afgewogen, heeft zij besloten dat zij met deze blessure toch haar Dakar Rally kon voortzetten. Ze heeft goede pijnstillers gekregen en daar is ze blij mee. Haar doelen voor deze Dakar heeft zij wel bij moeten stellen.

 

 

RUSTDAG? NIET VOOR IEDEREEN…
Terwijl Mirjam Pol zoveel mogelijk rust probeert te nemen in La Paz tijdens de rustdag wordt haar motor volledig gecheckt en nagekeken.

Dus de rustdag houdt voor de monteurs van het HT RallyRaid Husqvarna Racing een drukte van belang in.

0