MIRJAM & BARBIE… JE KAN ALLES ZIJN WAT JIJ GRAAG WILT – Mirjam Pol

MIRJAM & BARBIE… JE KAN ALLES ZIJN WAT JIJ GRAAG WILT

Zaterdag 9 maart werd de wereldberoemde barbiepop 60 jaar en dat werd op een bijzondere manier gevierd. Op internationale vrouwendag was de lancering van een heel uniek boek gelanceerd; Zestig bekende en inspirerende vrouwen schreven een boek met daarin ’60 Super Stories’. Ze vertellen allemaal hun eigen verhaal om andere vrouwen en meisjes te laten weten dat je alles kan zijn wat jíj graag wilt!

Van oud-politica Neelie Kroes, terreurexpert Beatrice de Graaf en bladerunner Marlou van Rhijn tot…motor rallyrijder Mirjam Pol, leverden een bijdrage aan het unieke boek. In de Amsterdamse Bibliotheek ontving Mirjam haar eigen genummerde exemplaar.

Mirjam vertelt tijdens het overhandigen van het eerste exemplaar in de Amsterdamse Bibliotheek: “Bijna elke vrouw heeft vroeger gespeeld met Barbie. Dat het merk zich al zestig jaar inzet om meisjes en vrouwen te inspireren om te worden wie zij willen zijn, vind ik heel goed. Door meer vrouwelijke rolmodellen te laten zien, gaan vrouwen en meisjes geloven dat zij het echt kunnen. Er zijn in Nederland zo veel sterke en inspirerende vrouwen die zijn blijven leven naar hun dromen. Prachtig om deze verhalen gebundeld te zien. Hopelijk kan ik met mijn bijdrage meiden inspireren om te luisteren naar zichzelf en te doen wat je hart je ingeeft.”

Het boek is niet te koop maar ligt wel in bibliotheken door heel Nederland en je kan het online bekijken, klik daarvoor op de onderstaande link:

https://www.paperturn-view.com/nl/het-pr-bureau/barbie-2019-60th-anniversary-boek-spreads?pid=NDU45640&p=109&v=3.4&fbclid=IwAR0e0e_rFuVwUJbkVVNfAyvUNWSkId4Zzrnom517AL6cMVxklnFSgP02oLI

 

 

0