VERWACHT HET ONVERWACHTE… – Mirjam Pol

VERWACHT HET ONVERWACHTE…

“Hoe vaak ik wel niet tegen nieuwkomers en/of ander rijders die ooit Dakar willen gaan rijden heb geantwoord; ‘verwacht het onverwachte’. Zorg dat je ermee om kunt gaan of je je erbij neer kunt leggen. Kun je dat niet, blijf dan thuis, ga niet naar Dakar en bespaar jezelf een hoop ellende!”

Theatervoorstelling afgeblazen

Ook voor Mirjam kwam het onverwachte en ongevraagde; haar theatervoorstelling ‘DE ANDERE KANT VAN DE MEDAILLE’ werd een dag van tevoren afgeblazen. Weken van voorbereiden, beeldmateriaal verzamelen, besprekingen door heel Nederland, de vreugde omdat de voorstelling binnen één week was uitverkocht, alles stopte. Door de aangescherpte maatregelen van het RIVM om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, werden alle grote evenementen verboden.

Mirjam hierover: “Natuurlijk had ik heel erg graag mijn Dakar 2020 theatervoorstelling door willen laten gaan. Maar wat niet gaat, dat gaat niet.

Wat in het vat zit, verzuurd niet!

“Het is nu voor velen een onrustige en onzekere periode. Ook ik heb op dit moment nog steeds veel onbeantwoorde vragen; hoe gaat het met mijn sport, mijn financiële situatie, enzovoort. Maar… ik verveel mij niet!

Ik ben weer lekker aan het sporten en goed hersteld van mijn spierscheuring in Dakar. Net zoals heel veel andere Nederlanders ben ik nu ook thuis aan het sporten.”

Achter de wolken schijnt de zon…

“Ik wil de mensen die nu in een moeilijke situatie zitten vooral heel veel sterkte toe wil wensen. Zet hem op, hou nog even vol.”

Pas alsjeblieft goed op jezelf en op elkaar, blijf gezond en hou nog even vol, ook hier komt vroeg of laat een eind aan!

0